NAVIJAČI BARCELONE U TRANSU: Koeman je zbog njega otjerao Suareza, stiže nova devetka na Camp Nou...

Novi trener Barcelone Ronald Koeman najviše je iznenadio navijače tog kluba kada je otpisao Luisa Suareza, koji je prešao u Atletico Madrid.

  • Sport

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 0

Poručio je da on nije tip napadača koji treba njegovom timu, a Suarez je već na debiju za Atletico zabio dva gola.

Prijelazni rok traje do 5. oktobra i, kako stvari stoje, nije završen za Katalonce. Barcelona još nije dovela zamjenu za Suareza, a na toj poziciji za vikend su igrali Lionel Messi i Antoine Griezmann.

No, katalonski "Sport" jutros piše da Koeman još nije odustao od Memphisa Depayja, koji je njegova glavna želja. Devetka je, navodno, već rezervirana za ovog Nizozemca i očekuje se da će on pojačati Barcelonu do kraja ljetnog prijelaznog roka.

Fotografija Barça Nova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...