CRNO NA BIJELO: Evo šta je Izetbegović STVARNO kazao u razgovoru za RTL (VIDEO)

Šestominutni intervju za RTL lidera SDA Bakira Izetbegovića izazvao je neviđenu provalu bijesa Čovićevih novinara iz Mostara, koji svoje čitaoce nisu ni obavijestili šta je Izetbegović stvarno rekao novinarki RTL-a.

  • Politika

  • 29. Sep. 2020  29. Sep. 2020

  • 1

Vodeći mediji u susjednoj Hrvatskoj, kao i u BiH, skoro bez izuzetka, prenijeli su najzanimljivije dijelove intervjua koji je lider SDA Bakir Izetbegović ekskluzivno dao za hrvatsku televiziju RTL.

Stavovi Bakira Izetbegovića izrečeni u šestominutnom razgovoru, razbjesnili su novinare bliske Čovićevom HDZ-u, koji su Izetbegovića optužili da je poslao poruke šovinizma, etiketiranja i nametanja kolektivne krivice hrvatskom narodu!

U videoprilogu pogledajte šta je Izetbegovć stvarno rekao u intervjuu za RTL.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...