"ZAČEPI VIŠE, ČOVJEČE…": Trump je toliko isprovocirao Bidena da mu je pukao film, pogledajte okršaj o kojem bruji Amerika… (VIDEO)

Republikanski predsjednik Donald Trump i demokratski protukandidat Joe Biden žestoko su se sukobili oko Trumpovog upravljanja korona-krizom, oko ekonomije i poreza u prvoj debati u utorak, obilježenoj neprekidnim Trumpovim upadicama.

  • Vijesti

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 1

Moderator je kandidatima postavljao pitanja i potpitanja iz planiranih tema, a cijelu debatu obilježio je haos. Naime, kandidati su se svađali bez prestanka i prekidali jedan drugoga u odgovorima iako je svaki trebao imati prostor od dvije minute za odgovor, nakon čega su mogli raspravljati.

U prekidanju je prednjačio Trump, koji nije dopuštao Bidenu da u potpunosti odgovori na svoja pitanja. U jednom trenutku, Biden mu je rekao da začepi. Trump je nastavio.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...