AMANDU NAPALI DA JE POKAZALA BRADAVICE: Evo kako im je odgovorila popularna voditeljica

Ovo nije prvi put da je njezina odjevna kombinacija izazvala brojne komentare javnosti. Prošle godine napali su je, jer je nosila poluprozirnu haljinu u 'Supertalentu'.

  • Show

  • 30. Sep. 2020  01. Okt. 2020

  • 1

Britanska voditeljica Amanda Holden (49) naišla je na lavinu kritiku na račun svog izgleda. Naime, Amanda sjedi u žiriju britanskog 'Supertalenta', a mnogi su se požalili kako je pokazala previše. Britanski regulator za komunikacije Ofcom primio je 235 žalbi.

- Je li neko vidio bradavice Amande Holden uživo na televiziji? Ovo je tako nepristojno i neprihvatljivo - samo je jedan od brojnim komentara na račun njezinog dekoltea. Bilo je i onih koji su je branili. O svemu se sada oglasila i televizijska zvijezda, koju su napali da je pokazala bradavice na malim ekranima.

- Stvarno? Ko ima bradavice toliko blizu dekoltea? - napisala je Amanda i stavila emotike koji plaču od smijeha. Napomenula je kako ju je korzet cijelu večer stiskao. 

Ovo nije prvi put da je njezina odjevna kombinacija izazvala brojne komentare javnosti. Prošle godine napali su je jer je nosila poluprozirnu haljinu u 'Supertalentu'.

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...