NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Zgodna glumica bila je filmska Nikita, izluđivala muškarce, a danas izgleda ovako… (FOTO)

Inače je pobornica zdravog načina života te obožava ronjenje i jahanje.

  • Show

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 0

Glumicu Petu Wilson (49) mnogi pamte po ulozi u seriji "Nikita", koja se pratila krajem devedesetih. Glumila je agenticu Nikitu, za čiju se ulogu prijavilo 200 glumica, ali su producenti odmah angažirali zgodnu Petu. 

altScreenshot

Tada je još bila studentica glume, a serija joj je donijela veliku popularnost. Snimala se do 2001., a glumica nakon toga nije ostvarila značajnu karijeru. Prije nekoliko godina posvetila se dizajnu donjeg rublja i u Los Angelesu otvorila vlastitu radnju "Wylie Wilson". Međutim, zbog pandemije koronavirusa je zatvorila trgovinu.

ScreenshotScreenshot  

Inače je pobornica zdravog načina života te obožava ronjenje i jahanje. No, danas više nema vitku liniju kao što je imala kada je završila sa snimanjem serije.

Zgodna glumica danas izgleda ovako.

Premiere Of Warner Bros. Pictures Foto: FS2/WENN

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...