PREDSJEDNIK SAD-a ZAPREPASTIO NACIJU: Donald Trump iznenada skinuo oznaku tajnosti s dokumenata povezanih s Rusijom i e-mailom Hillary Clinton...

Američki predsjednik svjestan je da gubi izbore.

  • Svijet

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 0

Predsjednik SAD-a Donald Trump izjavio je u utorak da je deklasificirao sve dokumente koji se odnose na savezne istrage o ruskom miješanju u američke izbore i korištenje privatnog servera bivšeg državnog sekretara Hillary Clinton za slanje vladinih e-mailova.

"Odobrio sam potpunu deklasifikaciju svih dokumenata koji se odnose na najveći politički zločin u američkoj historiji, rusku podvalu. Isto tako, odobrio sam uklanjanje oznake tajnosti o skandalu s e-poštom Hillary Clinton. Bez redigiranja!", napisao je Trump na Twitteru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...