SARAJLIJE U NEVJERICI GLEDALE: Znate li ko je jutros uhapšen u glavnom gradu?

Oni se sumnjiče za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga.

  • Hronika

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 1

Supružnici A. H. (41) i T. H. (46), koji su uhapšeni u akciji kodnog naziva „Lipa“, predati su u dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo.

Oni se sumnjiče za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga.

Podsjećamo, pripadnici Federalne uprave policije (FUP) pretresli su stambeni objekt u sarajevskoj općini Centar, koji su koristili osumnjičeni. Tom prilikom pronađeni su amfetamin, kanabis, vaga za precizno vaganje, pribor za konzumiranje droge, ručna bomba, okvir i municija. Policajci su oduzeli i mobitele i SIM kartice te druge predmete koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku.

A. H. i T. H. odranije su poznati organima gonjena.

U sklopu ove višemjesečne istage u prethodnom periodu uhapšeno je devet osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...