STIGLE NOVE INFORMACIJE O ZDRAVLJU MITROPOLITA: Amfilohije je...

Amfilohije je sinoć iz Bolnice "Danilo I" prebačen u Internu kliniku Kliničkog centra Crne Gore nakon što mu je dijagnostifikovan koronavirus.

  • Regija

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 2

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i jutros je stabilnog zdravstvenog stanja, noć je proveo mirno i dobro se osjeća, saopštili su iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Amfilohije je sinoć iz Bolnice "Danilo I" prebačen u Internu kliniku Kliničkog centra Crne Gore nakon što mu je dijagnostifikovan koronavirus.

U Mitropoliji kažu da je Amfilohije pod stalnom brigom ljekara u Кliničkom centru, piše Pobjeda.me.

- Pozivamo braću i sestre na usrdnu molitvu, punu vjere i ljubavi za Mitropolitovo što skorije ozdravljenje, kao i za zdravlje i napredak svih oboljelih - navedeno je u saopštenju Mitropolije.

Amfilohije je ranije jučer zbog pogoršanja zdravstvenog stanja smješten u bolnicu na Cetinju i testiran je na koronavirus.

Iz bolnice su kazali da je Mitropolit primljen sa povišenom temperaturom.

Nakon što su rezultati testa pokazali da je pozitivan, mitropolit je oko 22 sata transportovan u Podgoricu.

Iz MCP-a su saopštili da je Amfilohije prethodne dane proveo u kućnoj izolaciji i pod neprekidnim ljekarskim nadzorom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...