HOLLYWOOD NA JADRANU: Nicolas Cage Porscheom jurca dubrovačkim ulicama...

Film, koji režira Tom Gormican ("That Awkward Moment" - "Onaj osjećaj kad"), a producira ga "Lionsgate", snimat će se u Dubrovniku oko mjesec dana.

  • Show

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 0

Film "The Unbearable Weight of Massive Talent", u kojem glavne uloge igraju Nicolas Cage i Pedro Pascal, već se nekoliko dana snima u Dubrovniku. 

Na setu filma danas je bilo posebno zanimljivo tokom snimanja scene u kojoj Nicolas Cage Porscheom jurca dubrovačkim ulicama.

S njim je bio i Pedro Pascal, a sudeći prema fotografijama, Pedro je u sceni vjerovatno ranjen, piše Index.hr.

Film koji režira Tom Gormican ("That Awkward Moment" - "Onaj osjećaj kad"), a producira ga "Lionsgate", snimat će se u Dubrovniku oko mjesec dana.

U hrvatski dio projekta uključeno je 412 filmskih radnika.

Od kojih je predviđeno 97 hrvatskih državljana, a bit će i oko 300 hrvatskih statista.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...