ODMAH GA NAPRAVITE: Ovaj sos ide uz sve...

Ukusni sos koji možete servirati uz bilo koje meso ili tjesteninu, ali i uz druge obroke.

  • Gastro

  • 08. Okt. 2020  08. Okt. 2020

  • 0

SASTOJCI:

250 ml vrhnja za kuhanje

100 g edamera

100 g gaude

100 g gorzgonzole

100 g parmezana

1 kašika putera

PRIPREMA:

1. Puter stavite u šerpu zajedno s gaudom, edamerom i gorgonzolom.

2. Polako miješajte dok se ne otopi pa dodajte vrhnje.

3. Kuhajte dok se sos malo ne zgusne pa dodajte parmezan. 

Prijatno! :) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...