Društvo
AUSTRIJSKI DER STANDARD O TENZIJAMA U BiH: "Rat se nastavlja drugim sredstvima"
Prije 19 min0
Ukusni sos koji možete servirati uz bilo koje meso ili tjesteninu, ali i uz druge obroke.
Gastro
08. Okt. 2020 08. Okt. 2020
0
250 ml vrhnja za kuhanje
100 g edamera
100 g gaude
100 g gorzgonzole
100 g parmezana
1 kašika putera
1. Puter stavite u šerpu zajedno s gaudom, edamerom i gorgonzolom.
2. Polako miješajte dok se ne otopi pa dodajte vrhnje.
3. Kuhajte dok se sos malo ne zgusne pa dodajte parmezan.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Društvo
AUSTRIJSKI DER STANDARD O TENZIJAMA U BiH: "Rat se nastavlja drugim sredstvima"
Prije 19 min0
Svijet
VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Pentagon isporučio Ukrajini balističke rakete dugog dometa ATACMS (VIDEO)
Prije 21 min0
Politika
SENAD AVDIĆ ZA ANALIZIRAJ.BA: Sve je kompromis, samo je borba za vlast beskompromisna!
Prije 26 min0
Ekonomija
FINANSIJSKA DRAMA MANJEG BH. ENTITETA: Vladi RS fali 500 miliona KM, teško ide prodaja obveznica
Prije 28 min0
Gastro
RECEPT ZA BUREK HARISA DŽINOVIĆA: Neki ga ne vole sa ovim dodatkom
24. Apr. 20240
Gastro
JEFTIN, SOČAN, A USPIJEVA SVIMA: Ako volite egzotični ukus kokosa, ovo je idealan recept za vas
23. Apr. 20240
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Na brzinu napravite desert s istoka i oduševite ukućane… (VIDEO)
23. Apr. 20240
Gastro
ZA PRAVE GURMANE: Danas pravimo piletinu na mađarski način, nema joj ravne… (VIDEO)
24. Apr. 20240
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.