O OVOME BRUJI ITALIJA: Ronaldo galamio i pravio scene u Juventusovoj svlačionici…

Juventus i Napoli prošle sedmice nisu odigrali derbi trećeg kola Serije A, jer se gostujući igrači nisu pojavili na terenu.

  • Sport

  • 09. Okt. 2020  09. Okt. 2020

  • 0

Gosti nisu došli u Torino pravdajući se da zbog slučajeva zaraze koronavirusom u klubu nisu dobili dozvolu lokalnih zdravstvenih vlasti za putovanje.

Na terenu su bili igrači Juventusa i suci, a kako se gosti nisu pojavili, sudac je odvirao kraj i poslao igrače u svlačionicu.

Nakon toga, u svlačionici italijanskog prvaka nastala je drama, piše "Gazzetta dello Sport".

Naime, kada su se igrači vratili u svlačionicu, Cristiano Ronaldo počeo je praviti scene i galamiti na sve. I to ispred čelnika kluba, jer je morao ostati u hotelu i čekati dozvolu lokalne zdravstvene organizacije kako bi ga pustili kući, odnosno na okupljanje reprezentacije Portugala koje je uslijedilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...