OVO JE NAJPLAĆENIJA SRPKINJA NA "SAJTOVIMA ZA ODRASLE": Mjesečno zarađuje...

...više od 30.000 eura.

  • Sex i grad

  • 09. Okt. 2020  09. Okt. 2020

  • 0

Nekadašnja reality učesnica Ljuba Pantović (41) svoj sadržaj objavljuje na "sajtu za odrasle", odnosno na stranici za fanove - onlyfans.com.

Od toga, kako se čini, odlično zarađuje.

Ljuba svoje fotografije i snimke objavljuje na jednom od najpopularnijih sajtova, a ko hoće da vidi njene objave, za to mora i da plati. Pretplata na profil u momentu objavljivanja ovog teksta košta 11,99 dolara za 30 dana, sa popustom od 20 odsto.

Cijene fotografija kreću se od 20 do 100 dolara, dok se snimci kreću od 200 pa i do 1.000 dolara.

Kao i na svakoj društvenoj mreži i putem ovog sajta moguće je dopisivanje, ali jedna poruka košta pet dolara, što znači da, ukoliko se nekom muškarcu dopadne djevojka sa sajta, moraće da odvoji veću sumu novca kako bi razmjenjivao poruke sa njom. Ljuba je na pomenutom sajtu trenutno jedna od najplaćenijih žena iz Srbije i navodno zarađuje više od 30.000 eura mjesečno, prenosi Telegraf.rs..

"Podsjetimo, pored Ljube, svojim ekspilicitnim fotografijama i snimcima na ovom sajtu, takođe zarađuju i Anđela Veštica, Ava Karabatić, Kardi Bi, Blek Čajna, Rubi Rouz...", pišu u spomenutom mediju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...