KIĆO SLABINAC KRITIČNO: Hrvatski pjevač životno ugrožen, priključen je na...

"Nije trenutno kandidat za odvajanje od respiratora, a ranije je bio, dakle ima pogoršanje na plućima", rekao je doktor Gašparović.

  • Estrada

  • 10. Okt. 2020  10. Okt. 2020

  • 0

Kićo Slabinac u teškom je stanju i trenutno je u Jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Rebro.

– Da, točno je, gospodin Slabinac ima pogoršanje respiratornog statusa i u ovom je trenutku životno ugrožen. Bio je jedno vrijeme u fazi odvajanja od respiratora, ali više nije tako. Borimo se – kazao je Kićin ljekar dr. Hrvoje Gašparović. Dodao je kako se Kićo nalazi u JIL-u, što znači da je na respiratoru, odnosno u "šok-sobi".

– Nije trenutno kandidat za odvajanje od respiratora, a ranije je bio, dakle ima pogoršanje na plućima – zaključio je doktor Gašparović.

Podsjećamo, popularni hrvatski pjevač zaprimljen je u bolnicu u avgustu zbog rutinske operacije na srcu. No, zbog debljine nije se oporavljao kako se to predviđalo pa je bio pod posebnim ljekarskim režimom. Iako se neko vrijeme činilo da oporavak ipak ide dobrim smjerom, njegova zdravstvena situacija se pogoršala. Kićine kolege rekle su jučer kako strahuju za njegov život.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...