SAMO DA SE POSLIJE NE POKAJU: Ovi automobili su najčešći motivi tetovaža...

Među motivima tetovaža nerijetko se nalaze automobili, a među njima je jedna marka posebno popularna.

  • Auto

  • 10. Okt. 2020  10. Okt. 2020

  • 0

"Compare the Market" odlučio je istražiti popularnost automobila među tetovažama. A kad su društvene mreže u pitanju, posebno Instagram, jedna je marka automobila nenadmašan broj 1 u izboru onih koji se tetoviraju. 

Ako ste mislili kako se radi o nekim bijesnim automobilima, prevarili ste se. Najprodavanija marka i najčešći motiv na tetovažama je Volkswagen. Pretraživanjem Instagrama našlo se čak 5.507 VW tetovaža. Poklonici Volkswagena su, očito, veliki ljubitelji marke. I nadasve vjerni, jer sliku Volkswagena će nositi cijeli život.

Zanimljivo, najčešće se biraju klasici Buba i Transporter, a potom se mogu naći Golfovi, poneki Corrado i sl. Nakon Volkswagena, slijedi Jeep sa 2.139 tetovaža, a treći je Cadillac sa 1.775 tetovaža. 

"Compare the Market" je tražio i najčešće automobile koji osvanu kao tetovaža na koži. Tu je apsolutni hit Chevrolet Impala sa 823 tetovaža. Slijedi DMC DeLorean sa okruglih 800, dok je treća Corvette s tek 180 objava. Prije spomenuta Buba i Transporter nalaze se na četvrtom i osmom mjestu.

(Index Auto)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...