DRAGANOV PROZOR U SVIJET: Dok Predsjedništvo BiH boravi u Bruxellesu, Čović sa Željanom u hladu pokraj rijeke

Dok članovi Predsjedništva BiH borave u Bruxellesu, Čović je odlučio da pronađe "svoj put" do informacija iz sjedišta EU.

  • Mini market

  • 10. Okt. 2020  10. Okt. 2020

  • 3

Tako se predsjednik HDZ-a danas (neformalno) sastao sa Željanom Zovko, hrvatskom zastupnicom u Europskom parlamentu, u prirodnom ambientu ispod drveća i pored rijeke. 

"Danas sam se susrela s predsjednikom HDZ Bosne i Hercegovine i zamjenikom predsjedatelja Doma naroda PS BiH, dr. Draganom Čovićem. Razgovarali smo o nedavno predstavljenom Paketu proširenja za 2020., ekonomskom oporavku BiH i nastavku njenog puta prema članstvu u Europskoj uniji", napisala je Zovko na svom facebook profilu povodom ovog susreta.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...