BEOGRADSKI TABLOID OPTUŽUJE: "Ivanišević je kriv za Đokovićev fijasko protiv Nadala!"

Beogradski tabloid "Informer" piše kako je dan prije finala Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Roland Garrosu Goran Ivanišević potpuno otpisao Španca te time opteretio Đokovića i razljutio njegovog rivala.

  • Sport

  • 12. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 3

- Po meni, Nadal nema nikakve šanse u ovakvim uslovima, po ovakvoj šljaci i s Novakom koji mu je već ušao u glavu. Malo sam otišao predaleko, ali po meni je Novak favorit - rekao je Hrvat Goran Ivanišević, piše "Informer", primjećujući da takva izjava nije promakla Nadalu "pa je uslijedila brutalna osveta na terenu".

- Dobro poznajem Ivaniševića i razumijem njegovu ulogu u ovome. Što se tiče nas u stručnom štabu Rafaela Nadala, nikada ne bismo rekli tako nešto - poručio je trenel Nadala Karlos Moja i dodao da takva izjava "stavlja ogroman pritisak na igrača".

"Informer" navodi kako je i sam Ivanišević rekao da daje hrabru izjavu pa se sada možda kaje što je suviše lako otpisao kralja šljake, koji je u Parizu preko Đokovića došao do 13. trofeja, a 20. gren slema u karijeri.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...