UVIJEK MOŽE ZATREBATI: Viber je dobio novu korisnu karakteristiku...

Viber korisnicima od sad omogućava postavljanje podsjetnika u My Notes, čime se pojednostavljuje zajedničko korištenje poruka i podsjetnika unutar jedne aplikacije.

  • HiTec

  • 12. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 1

VIber je predstavio funkciju za My Notes koja korisnicima omogućava postavljanje podsjetnika za zadatke i druge događaje.

Nova karakteristika omogućava vođenje računa o porukama i podsjetnicima unutar iste aplikacije, smanjujući potrebu za korištenjem nekoliko različitih programa.

Podsjetnici se koriste dugim pritiskom na bilo koju poruku My Notes i odabirom "Postavi podsjetnik". Na izboru je postavljanje vremena i datuma podsjetnika, kao i opcija hoće li se podsjetnik ponavljati, piše Tportal.hr.

Podsjetimo, u My Notes korisnici mogu:

  • Unositi bilješke za zadatke, događaje ili druge svrhe
  • Označiti svoj zadatak kao "Izvršen", uz sakrivanje bilješki
  • Prosljeđivati poruke iz drugih chatova u My Notes. Proslijeđene poruke iz drugih chatova u My Notes sadržavat će oznaku iz kojeg su chata proslijeđene kako bi korisnike uvijek podsjećale na kontekst i razlog prosljeđivanja.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...