ANA NIKOLIĆ POSJETILA RASTU U CENTRALNOM ZATVORU: Pjevačica napravila HAOS, reagovali STRAŽARI

Pjevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta navodno su se sukobili prilikom njene posjete reperu, koji je prije 13 dana uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu nakon što je kod njega pronađena veća količina nedozvoljenih supstanci.

  • Estrada

  • 13. Okt. 2020  13. Okt. 2020

  • 0

Pjevačica je zbog toga navodno prekinula odmor u Dubaiju i vratila se u Beograd da bi od Rastinih roditelja preuzela kćerku Taru, koja je boravila kod oca dok je ona bila na odmoru. Uznemirena Ana direktno se navodno zaputila u pritvorsku jedinicu u kojoj je navodno napala repera zbog toga što je konzumirao narkotike dok je kćerka bila kod njega.

- Ana je tražila da poseti Rastu čim se vratila u Beograd. Dobila je odobrenje i suočila se s njim. Čim ga je videla, počela je da viče da je neodgovoran, da ne misli na Taru i dovodi je u opasnost. Nazivala ga je narkomanom, što je njega izvelo iz takta, te joj je uzvratio uvredama da je šizofreničarka i nasilnica. To je nju još više razbesnelo, pa mu je zapretila da će tražiti da mu se oduzme starateljstvo ukoliko ne prestane da se drogira - govori pjevačicin prijatelj i dodaje:

- Svađa je bila toliko žestoka da su stražari morali da reaguju da bi ih smirili. Rasta joj je sve vreme ponavljao da ne želi više da je vidi i da se ne vraća i ne pita za njega. Vikao je i da je alkoholičarka i da može da je tuži Centru za socijalni rad što konzumira alkohol. Kada su videli da ne mogu da smire bivše supružnike, policajci su prekinuli posetu i zamolili Anu da napusti prostoriju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...