KAKVA GREŠKA: Vozač zaglavio u pijesku sa skupocjenim vozilom pa sačekao šlep-službu, a onda se dogodilo ono najgore… (VIDEO)

Facebookom se ovih dana širi video nastao negdje u blizini pješčane plaže ili u nekoj pustinji Novog Južnog Velsa u Australiji.

  • Auto

  • 14. Okt. 2020  14. Okt. 2020

  • 0

Maserati zaglavljen u pijesku. U pomoć stiže oveći kamionet. Pri ruci ima uže za šlepanje. No, neko zaboravlja kako se vuča automobila obavlja, veže uže za prednji branik skupocjenog automobila…

Facebookom se ovih dana širi video nastao negdje u blizini pješčane plaže ili u nekoj pustinji Novog Južnog Walesa u Australiji. Na njemu vidimo uobičajen prizor: Maserati Ghibli krenuo je u predubok pijesak, tamo zaglavio, a u pomoć mu je priskočio neko s ovećim kamionetom. Imali su čak i propisno uže za vuču, no prije nego su odlučili povući Maseratija iz pijeska nisu baš dobro promislili.

Umjesto za prednju kuku za vuču, ova ekipa svoje uže je zavezala za prednji branik Maseratija. Vozač kamioneta je potom ubacio u brzinu i nagazio na gas. Što se dalje dogodilo, pogledajte u nastavku…

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...