IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Kelly Osbourne izgubila više od 40 kilograma, paparazzi je snimili na ulici…

Iako su izolaciju i pandemiju mnogi okrivili za nakupljanje neželjenih kilograma, usred općeg karantina Kelly Osbourne (35) dospjela je na naslovnice svih svjetskih medija zbog svoje transformacije, kći rok legende i TV ličnost izgubila je ukupno više od 40 kilograma.

  • Show

  • 14. Okt. 2020  14. Okt. 2020

  • 0

Kći poznatog muzičara otvoreno je govorila o borbi s ovisnošću, koja je u njenom slučaju išla ruku pod ruku s viškom kilograma. Na put prema zdravom životu i tijelu krenula je prije tri godine.

Najnovije fotografije otkrivaju koliko joj dobro stoji novostečena figura. Kelly je viđena ispred restorana u Malibuu. Odjevena u pripijene crne traperice s rokerskim prorezima na koljenima, dodatno je istaknula figuru i uskim, strukiranim sakoom te nisko rezanim topom. Dodir glamura u ovoj odvažnoj kombinaciji donijele su klasične, crne salonke Christiana Louboutina.

image Foto: PROFIMEDIA

Kelly se uredila za večeru na koju je otišla s producentom Jeffom Beacherom, te iako je ispred restorana imala masku na licu, prepoznatljiva je bila njezina ljubičasta kosa, podignuta u ležeran rep.

Iznenadila je sve

Kelly je s mršavljenjem krenula prije dvije godine, no tek je ovog ljeta došla u zanimanje javnosti, gotovo preko noći su svi pisali o njenoj mršavosti. Nakon ogromnog zanimanja za transformaciju koju je prošla, Osbourne je priznala da je sve krenulo s operacijom želuca.

'Sve što ta operacija radi je da vam promijeni oblik želuca. Napravila sam to prije gotovo dvije godine. To je najbolja stvar koju sam učinila. Želim biti vrlo jasna o toj operaciji, nisam ugradila premosnicu', objasnila je Kelly

"Operirala sam se, nije me briga što će itko reći. Ponosna sam na to, napravila sam resekciju želuca (gastric sleeve), kazala je u kolovozu Kelly.

image Foto: PROFIMEDIA

Laparoskopska uzdužna resekcija želuca e o minimalno invazivan zahvat na probavnome traktu. Kako je kasnije objasnila i Kelly - ova vrsta operacije različita je od ugradnje premosnice. Kako navode medicinski stručnjaci, nakon operacije potrebno je nastaviti s pravilnom prehranom i fizičkom aktivnošću.

"Sve što ta operacija radi je da vam promijeni oblik želuca. Napravila sam to prije gotovo dvije godine. To je najbolja stvar koju sam učinila. Želim biti vrlo jasna o toj operaciji, nisam ugradila premosnicu", objasnila je Kelly.

Pobijedila je ovisnosti

Također je istaknula da nakon te operacije, ako osoba ne jede ispravno te ne vježba - dobiva na težini. "Ona vas gura u pravom smjeru. Ono što ljudi ne razumiju je da operacija uklanja taj hormon, ako imate problema s ovisnošću, zaustavlja sve vaše žudnje i niste više emocionalni izjelica, što je za mene bio ogroman problem", objasnila je svojim laičkim riječima Kelly.

image Foto: PROFIMEDIA

Osim što je prekomjerno jela pod utjecajem negativnih emocija, kći Ozzyja Osbournea imala je i velikih problema s alkoholom. U podcastu svoje prijateljice DJ Fat Tony ispričala je da je u mladosti bila uvjerena da neće doživjeti 35. rođendan. Naime, svake je večeri, kaže, uzimala tolike količine lijekova i raznih droga da bi joj tijelo jednostavno potpuno otupilo na sve podražaje.

"Puno mojih prijatelja nije se izvuklo i bilo ih je teško pokopati. Dugo sam nosila krivnju jer sam ostala živa, no trijezna sam već tri godine", rekla je Osbourne i dodala da je dugo zavaravala majku Sharon, no u srpnju ove godine, kada je gostovala u podcastu rekla je da tri godine živi bez poroka. Operacija želuca, također joj je pomogla da nastavi u tom smjeru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...