GASTRO ZAVODLJIVO: Napravite tjesteninu u bešamel sosu za samo 20 minuta

Brzo, lako i veoma kalorično.

  • Gastro

  • 14. Okt. 2020  14. Okt. 2020

  • 0

SASTOJCI:

500 g tjestenine

60 g putera

60 g brašna

800 ml mlijeka

so

biber

PRIPREMA:

1. Tjesteninu skuhajte po uputama na pakovanju i ocijedite.

2. Otopite puter pa na njemu propržite brašno.

3. Uspite mlijeko i kuhajte konstatno miješajući dok se materija ne zgusne.

4. Posolite i pobiberite pa prelijte preko tjestenine. 

Prijatno! :) 

(SB/Domacica.com)  

loading...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...