SESTRA JUVENTUSOVE ZVIJEZDE JEDVA DOČEKALA: "Bog je poslao Cristiana da pokaže svima da je koronavirus najveća prevara"

Jučer je potvrđeno da je Cristiano Ronaldo zaražen koronavirusom nakon utakmica u dresu reprezentacije Portugala.

  • Šareni svijet

  • 14. Okt. 2020  14. Okt. 2020

  • 1

Sjajni napadač Juventusa jedna je u nizu nogometnih zvijezda koje su se zarazile virusom koji hara svijetom u posljednjih desetak mjeseci.

No, ima i onih koji su uvjereni da je koronavirus laž, a među njima je i Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda.

Ona je uvjerena da je korona izmišljena, a oglasila se na svom Instagram profilu.

"Ako Ronaldo mora probuditi svijet, onda je on Božiji izaslanik. Hvala mu na tome. Zato što će tako hiljade ljudi progledati te o ovoj pandemiji, testovima i mjerama koje se poduzimaju, misliti isto što i ja... Da je to najveća prevara koju smo vidjeli."

Katia je veoma bliska s bratom i zvijezdom Juventusa, a često posjećuje utakmice kada Ronaldo igra za klub i reprezentaciju.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...