SPAVAO S VIŠE ŽENA NEGO BRAD PITT I GEORGE CLOONEY ZAJEDNO: Bivši reprezentativac Francuske objavio knjigu punu seksualnih pikanterija…

Iskusni defanzivac je 2018. godine postao svjetski prvak s Francuskom, ali je mnogo poznatiji bio po brojnim aferama s raznim ženama.

  • Show

  • 15. Okt. 2020  15. Okt. 2020

  • 0

Adil Rami odlučio je da svoj život ispriča u autobiografiji u kojoj je otkrio brojne stvari u vezi sa ženama, koje je obožavao. Otkrio je kako je sve krenulo.

"Sjećam se da su me hostese uputile u VIP salon. Malo sam nešto potrošio tu večer, ostali su davali mnogo veće iznose", napisao je Rami i zatim je opisao zabave koje su se dešavale.

"Oko stola je bilo sedam djevojaka. Bile su avioni. Nisam mogao da vjerujem. Razmijenili smo brojeve telefona, pili smo, bile su veoma pristojne i smijale su se mojim šalama. Imao sam više uspjeha kod žena nego Brad Pitt i George Cloney zajedno", napisao je francuski fudbaler, koji je tokom karijere bio s brojnim poznatim ženama, među kojima je i Pamela Anderson.

Priznao je, također, da je tokom karijere imao problema s hranom. Nije mogao da prestane jesti pa je često imao i više od 100 kilograma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...