LEGENDARNI PAPE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo kako je vidio utakmicu sa Sjevernom Irskom

Za BH Radio 1 popularni Pape prokomentarisao je posljednje rezultate bh. reprezentacije u Ligi nacija.

  • Sport

  • 15. Okt. 2020  16. Okt. 2020

  • 0

Na današnji dan, prije sedam godina, nogometna reprezentacija BiH ostvarila je najveći uspjeh u svojoj historiji.

Pobjedom u Kaunasu nad Litvanijom, golom Vedada Ibiševića, Zmajevi su se plasirali na Svjetsko prvenstvo.

Selektor koji je vodio BiH do Mundijala bio je Safet Sušić. Ovaj stručnjak svakako ne može biti zadovoljan činjenicom da je to ujedno bio posljednji nastup našeg nacionalnog tima na velikom takmičenju.

Za BH Radio 1 popularni Pape je prokomentarisao posljednje rezultate bh. reprezentacije u Ligi nacija.

“Mislim da nama nije ni bilo mjesto u tako jakoj grupi Lige nacija. Sve te ekipe poput Poljske, Holandije i Italije su daleko jače od nas. Čak nije ni toliko loše od četiri utakmice odigrati dvije neriješeno protiv takvih reprezentacija”, kazao je Sušić te se osvrnuo i na ispadanje BiH u baražu.

“Tu smo propustili zaista veliku šansu. Bili smo u najboljoj poziciji od sve četiri ekipe. Da smo pobijedili prvu utakmicu, igrali bi i drugu kod kuće. Gledao sam utakmicu, mislim da je Sjeverna Irska jedna prosječna ekipa, bez puno problema smo mogli da je prođemo. Imali smo i dobar rezultat, poveli, šta se poslije desilo ne znam. Vjerovatno nam nije mjesto na Evropskom prvenstvu. Ono što smo pokazali u kvalifikacijama i baražu dovoljno govori o trenutnom kvalitetu reprezentacije”, konstatuje Safet Sušić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...