KORISNICI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE: YouTube dobio novu funkciju, evo kako se koristi…

Iz YouTubea je stigla najava više nadogradnji za aplikaciju YouTube Music TV, uključujući televizore s operativnim sistemom Android TV i nove Chromecaste s Google TV-om.

  • HiTec

  • 16. Okt. 2020  16. Okt. 2020

  • 0

Na svim pametnim televizorima korisnici YouTube Musica od sad će moći pristupiti pohranjenim playlistama i pjesmama koje su označili lajkom direktno u njihovim katalozima.

Nova fumkcija pojavit će se u kartici YouTube Music u sklopu aplikacije YouTube, a prikazat će i nove vizuele za predstavljanje albuma i drugih ilustracija. Ujedno je olakšano i listanje stranica u sklopu aplikacije, piše Verge.

Također su obećali kako će tokom nadolazećih mjeseci korisnici YouTube Music Premium moći nastaviti slušati muziku i nakon što su izašli iz aplikacije.

YouTube Music pokrenut je 2018. godine. Dosad je ta aplikacija nadograđivana više puta kako je proširivana ne bi li obuhvatila razne načine pregledavanja televizijskog i drugog video sadržaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...