SAMO ZA STARIJE OD 18: Majka četvero djece postala "Playboyev" model, niko ne vjeruje da joj je skoro 40 (FOTO)

Nakon što je zatražila razvod, 37-godišnja Fiona Hollingsworth iz Evershama u državi Worcestershire željela je vratiti samopouzdanje pa se prijavila na takmičenje u kupaćim kostimima, gdje ju je primijetio skaut "Playboya".

  • Sex i grad

  • 16. Okt. 2020  16. Okt. 2020

  • 0

"Udala sam se jako rano, kad sam imala 21 godinu, i ubrzo sam rodila četvero djece. Nakon toga nisam više imala vremena baviti se manekenstvom, ali otkako sam ponovno slobodna, odlučila sam vratiti samopouzdanje te sam se prijavila na ovaj izbor. Sada želim inspirirati i druge mame i žene da shvate da nikad nije kasno za ostvarenje snova", kazala je Fiona za "Daily Mail".

"Prijavila sam se za Miss kupaćih kostima u martu ove godine, 14 dana prije nego što smo ušli u karantin. Tu me primijetio čovjek iz 'Playboya' i uzeo moje podatke. Od tada sam se pojavila na nekoliko naslovnica", otkrila je Fiona. 

Dodala je i kako je na botoks i uljepšavanje potrošila više od 10.000 eura.

"U usnama i obrazima imam botoks i filere. Svakih nekoliko mjeseci na sve korekcije potrošim oko 500 eura", pojasnila je.

Kazala je kako joj je sudjelovanje u takmičenjima vratilo samopouzdanje koje je izgubila tokom braka.

"Pobijedila sam u dvije kategorije 'Model godine' i 'Bikini model godine'. Bilo je nevjerovatno, nisam mogla vjerovati. Nikad nije kasno za ostvarenje snova", zaključila je Fiona.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...