ČAK 50 POSTO ŽENA DOBIJA OVAKVE FOTKE NA INTERNETU: Poslao joj fotografiju spolnog organa pa se pokajao (FOTO)

Jedna žena iz EngleskE postala je "hit" na internetu kada je njen odgovor muškarcu koji joj je poslao neželjenu fotografiju spolnog organa, dobio skoro 720.000 lajkova na društvenim mrežama.

  • Sex i grad

  • 16. Okt. 2020  16. Okt. 2020

  • 0

Alexandra Kuri dobila JE fotografiju koju nikako nije tražila pa je odlučila da se grubo našali sa pošiljaocem, ali i da ga uplaši.

Poslala mu je poruku koja djeluje kao automatska, a u kojoj piše da je njegova IP adresa proslijeđena policiji. Mano, muškarac koji je poslao fotografiju, uspaničio se i pokušao to da spriječi, a kada je pomislio da nije uspio, obrisao je svoj Twitter nalog. U komentarima su i ostale žene dijelile svoje savjete za odbijanje ovakvih ljudi pa je jedna Twitter korisnica, naprimjer, napisala kako namjerno ismijava fotografiju da bi smanjila samopouzdanje onoga koji je pošalje.

Jedno istraživanje navodi zapanjujuće podatke - čak 50 posto žena na internetu dobija ovakve fotografije.

(SB/Agencije) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...