MJERE PREDOSTROŽNOSTI: I Sebija Izetbegović podvrgnuta testiranju na koronavirus

Bakir Izetbegović ima blaže simptome koronavirusa.

  • Društvo

  • 16. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 0

Supruga Bakira Izetbegovića, Sebija Izetbegović za "Oslobođenje" je govorila o zdravstvenom stanju njenog muža. Kao što je poznato, danas je objavljeno kako je predsjednik SDA pozitivan na koronavirus.

- Dobro je, test je pozitivan ali nema razvijenu bolest. Moj test je negativan. Bićemo oboje u izolaciji koliko je propisano, kazala je Izetbegović za Oslobođenje.

Pretpostavlja se da je Bakir Izetbegović zaražen koronavirusom obavljajući neku od brojnih radnih obaveza u posljednje vrijeme, ali još uvijek nije poznato ko je zaražena osoba sa kojom je Izetbegović bio u kontaktu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...