STIGAO REZULTAT TESTA NA KORONU: Ministar sigurnosti BiH Selmo Cikotić je...

Njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno i ima lakše simptome.

  • Vijesti

  • 17. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 1

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Selmo Cikotić zaražen je koronavirusom, potvrđeno je nakon što je stigao nalaz poslije testiranja na Covid-19. Njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno i ima lakše simptome koronavirusa.

Ministarstvo sigurnosti BiH je poduzelo sve raspoložive mjere prevencije, uključujući i informisanje nadležnih u institucijama BiH, kao mjere samoizolacije osoba koje su bile u direktnom kontaktu sa ministrom Cikotićem.

Cikotić, koji je i član SDA, drugi je zaraženi funkcioner ove stranke u dva dana. Jučer je potvrđeno da je lideru SDA Bakiru Izetbegovića test na koronu bio pozitivan, piše Klix.

Pitanje je ko bi još od članova ove stranke mogao biti zaražen s obzirom na brojne kontakte i sastanke u stranačkoj centrali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...