KRVOPROLIĆE U BEOGRADU: U sačekuši upucan "pink panter" Aleksandar Šarac

Prema nezvaničnim informacijama, u sačekuši u garaži TC "Ušće" u glavu je upucan Aleksandar Šarac, koji je već dva puta bio na meti ubica.

  • Hronika

  • 17. Okt. 2020  17. Okt. 2020

  • 0

Aleksandar Šarac (35) teško je ranjen danas oko 16 sati na parkingu Tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega. Šarac je pao, a ubica je pobjegao sa lica mjesta.

Pucnjava se dogodila u garaži prometnog tržnog centra na Novom Beogradu i prema nezvaničnim informacijama, Šarac je  upucan kada je prilazio automobilu. Napadač je, prema pisanju pojedinih medija, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku.

Današnje krvoproliće dovodi se u vezu s ubistvom Nebojše M. (38) iz Beograda, koji je zet "pink pantera" Šarca, a koje se desilo ispred njihove porodične kuće na Banovom brdu dok je pored svog automobila sklapao kolica za bebu.

Nebojša je na mjestu ostao mrtav, a napadač, koji je nosio bijelu jaknu, pobjegao je bijelim "puntom".

Beogradski meidji pišu akko je Nebojša najvjerovatnije greškom stradao, jer je prava meta bio Šarac, a za njegovu likvidaciju tada je angažovan profesionalni ubica Čaba Der.

Samo nekoliko mjeseci ranije u avgustu 2018. on je takođe izbjegao smrt. Tada je greškom bačena bomba na automobil Vukašina Vuleta Avdalovića, bivšeg reprezentativca i košarkaša Partizana, ispred njegove kuće na Banovom Brdu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...