DIREKTNO IZ VISOKOG: Nakon Novaka Đokovića, NBA košarkaš Džanan Musa posjetio dolinu piramida... (FOTO; VIDEO)

Jedan od najboljih košarkaša u historiji Bosne i Hercegovine Džanan Musa, koji trenutno nastupa u dresu NBA tima Brooklyn Nets, stigao je ovog vikenda u Visoko, kako bi posjetio sve znamenitosti "visočke doline piramida".

  • Društvo

  • 18. Okt. 2020  18. Okt. 2020

  • 0

U pratnji svog oca, majke i brata Džanan se danas sreo sa Semirom Osmanagićem i ostalim zaposlenicima Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", te je svoj obilazak Visokog započeo u Turističko-arheološkom parku Ravne 2.

   alt Foto: Visoko.co.ba alt Foto: Visoko.co.ba alt Foto: Visoko.co.ba alt Foto: Visoko.co.ba 

Podsjećamo, prilikom posjete Visokom prije nekoliko dana, sa suprugom Jelenom, Đoković je izjavio da mu je to mjesto postalo “drugi dom”, te je pozvao sve sportiste da dođu i posjete Park Ravne 2 i Bosansku piramidu Sunca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...