KAO DA KORONAVIRUS NE POSTOJI: U sarajevskom klubu sinoć je bilo krcato (FOTO)

Pojedini sarajevski noćni klubovi sinoć su bili krcati

  • Hronika

  • 18. Okt. 2020  

  • 1

I dok krizni štabovi u BiH upozoravaju na rapidno širenje koronavirusa, i dok se uvode nove mjere, koje osim ograničenja rada ugostiteljskim objektima do 23 sata i obaveznog nošenja maski uključuju i zabranu okupljanja više od 30 ljudi na jednom mjestu, u pojedinim ugostiteljskim objektima ne mare za veliku opasnost i istovremeno krše sva ova pravila.

alt

Tako je subotnja noć u sarajevskom klubu “Downtown” protekla kao da se ništa ne događa.

Posljednja naredba je da su maske neophodne i na otvorenom a postavlja se logično pitanje, kakav je smisao kažnjavati građane koji ne nose maske na otvorenom kada stotine gostiju u ovom sarajevskom klubu ne vode računa ni o distanci niti iko razmišlja o nošenju maski.

alt

Kako se vidi na fotografijama, klub je bio krcat gostima. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...