KADROVI DNS-a NA METI SNSD-a?: Cvijanović poručuje - "Moguća su dva scenarija"

Nakon izlaska iz vladajuće koalicije, za brojne pripadnike DNS-a ostalo je neizvjesno hoće li sutra moći na svoje radno mjesto u institucijama na državnom i entitetskom nivou.

  • Mini market

  • 18. Okt. 2020  18. Okt. 2020

  • 1

Među njima su ministar za ljudska prava i uzbjeglice Bosne i Hercegovine Miloš Lučić, ministar saobraćaja i veza i ministarka za upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Republike Srpske Đorđe Popović i Senka Jujić. Takođe, fotelja se izmiče i direktorima prijedorske bolnice, Željeznica, Nacionalnog parka Kozara, banje Mlječanica, te brojnim tehničkim direktorima, zamjenicima, savjetnicima. Iz SNSD poručuju kada su u pitanju kadrovi DNS-a, moguća su dva scenarija.

"Zavisno od toga šta je stvarna odluka DNS-a. Jedan je scenario uvijek moguć da te kadrove zamijenite drugim kadrovima iz vladajuće koalicije, a drugi je da oni promijene svoje mišljenje. Dakle, ja nemam nikakva posebna očekivanja, znam da ovo neće poremetiti naš izboorni proces", rekla je Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...