NOVI SKANDAL U ŠPANSKOM NOGOMETU: Igrač Getafea brutalno nasrtao na igrače, vrijeđao trenera Barcelone, a sudija sve NIJEMO POSMATRAO; Koeman poručio - "Ovo ne možemo tolerirati"

Trener Barcelone bio je izuzetno nezadovoljan ponašanjem Allana Nyome.

  • Sport

  • 18. Okt. 2020  

  • 0

Barcelona je jučer poražena kod Getafea s 1:0, a nizozemski stručnjak tvrdi da je bio vrijeđan od strane jednog domaćeg nogometaša.

"Rekao sam treneru Getafea Joseu Bordalasu da mi je njegov broj 12 pokazao nepoštovanje, dva-tri puta mi je rekao takve gadne stvari da to neću ponoviti. Uvrijedio me", rekao je Koeman, dodavši:

"Rekao sam Bordalasu da mora razgovarati sa svojim igračem jer ne možemo tolerirati takvo ponašanje u modernom nogometu".

Getafe je prvi put od novembra 2011. godine slavio u ligi protiv Barcelone. Od tada su se satala dva tima još 16 puta, no do jučer Getafe nije znao za pobjedu nad Barcelonom. osim toga, Allana Nyome je u sinošnjoj utakmici napravio čak 8 faulova, nekoliko izuzetno grubih poput direktnog udarca u lice Lionela Messija, ali je sve ovo sudija nijemo posmatrao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...