OVO BI SVI TREBALI VIDJETI, A OSOBITO RADONČIĆ: Pogledajte kako je Kesić prokomentirao akciju antimigrantskog "heroja" (VIDEO)

Lider SBB-a i bivši ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, mada i sam izbjeglica, istrajava na tezi da je prisustvo migranata u BiH prvenstveno sigurnosni problem. U tome nije usamljen, mnogi u migrantima vide potencijalne teroriste. 

  • Mini market

  • 18. Okt. 2020  18. Okt. 2020

  • 1

Tako se na YouTube kanalu prije nekoliko dana pojavio snimak apatinskog antimigrantskog "heroja", koji je na svoju ruku zaustavio dva taksija krcata migrantima i naredio vozačima da se okrenu nazad i "voze talibanska govna iz Apatina". 

Video je na satiričan način prokomentirala ekipa kultne emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem".

Pogledajte!

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...