BIVŠI MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA RS-a I NJEGOVA BIVŠA DESNA RUKA DODIKU POD REBRA: "Nećeš uspjeti da..."

- U ovom momentu, Republici Srpskoj je potrebna obnova sistema vrijednosti i borba za dostojanstven život svakog čovjeka, i to je naš prioritet, a ne šačica vlasti! - navedeno je u saopštenju potpredsjednika DNS-a Radislava Jovičića.

  • Vijesti

  • 18. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 1

Demokratski narodni savez apsolutno je jedinstven i nikome, pa ni SNSD-u, neće uspjeti da ga podijeli na istočni i zapadni dio, ''dobre i loše momke'', kao što dijele Republiku Srpsku, kaže se u saopštenju potpredsjednika DNS-a Radislava Jovičića.

Demokratski narodni savez apsolutno je jedinstven i nikome, pa ni SNSD-u, neće uspjeti da ga podijeli na istočni i zapadni dio, ''dobre i loše momke'', kao što dijele Republiku Srpsku! Кo je unutar DNS-a eventualno dobar ili loš, odlučiće isključivo organi DNS-a i birači na izborima, a nikako SNSD! To uostalom i ne priliči demokratskim društvima, a nadamo se da SNSD ne smatra Republiku Srpsku totalitarnim sistemom u kojoj Кomitet donosi odluke o drugim partijama!?

Zanimljivo je da je DNS Istočnog Sarajeva, koji je postao snažan i odlučujući politički faktor na Sarajevsko-romanijskog regiji, odjednom za SNSD postao ''loš, bahat i gramziv'', što govori o SNSD-u a ne DNS-u. Кako to da smo u svih šest opština Istočnog Sarajeva dugogodišnji koalicioni partner SNSD-u i zašto su onda prihvatili našu podršku svojim načelničkim kandidatima, kao i kandidatu za gradonačelnika? 

Da li smo postali ''loši'' zbog izjave poslanika DNS-a iz Istočnog Sarajeva, Aleksandra Glavaša, da su Republici Srpskoj potrebne promjene, ili je SNSD Istočnog Sarajeva možda ''gramziviji'' od nas?

Na kraju, poručujemo SNSD-u da je DNS preživio mnoge neorektne i niske koalicione udare poput rušenja većine u Prijedoru, papkarenja, pravljenja novih partija, smjene kadrova, pokušaja kadriranja unutar DNS-a, i iz svega smo izašli jači i što je najvažnije – jedinstveni i dostojanstveni. 

I tako ćemo i nastaviti, snažno i beskompromisno za Republiku Srpsku i srpski narod koja je ispred i iznad svake političke partije i funkcije! Znamo da je to iznenađenje za ''negramzivi'' SNSD  ali, eto, postoje i oni koji nisu spremni dati vjeru za večeru, niti trpiti pritiske i biti ''privjesak''.

U ovom momentu, Republici Srpskoj je potrebna obnova sistema vrijednosti i borba za dostojanstven život svakog čovjeka, i to je naš prioritet, a ne šačica vlasti! - navedeno je u saopštenju potpredsjednika DNS-a Radislava Jovičića.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...