DODIK PRIPREMIO PAKLENU OSVETU: "Već sutra ćemo razriješiti kadrove DNS-a koji prave probleme..."

Dodik je rekao da je odluka vrha DNS-a nepotrebna i ishitrena, ali da mu je drago da ostale partije ostaju jedinstvene u koaliciji.

  • Mini market

  • 18. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Sastanak Savjeta koalicije je završen i konstatovali smo da nakon izlaska DNS-a, koalicija ostaje jedinstvena, nema opasnosti za rad Vlade i provođenje politike Vlade, rekao je lider SNSD-a Milorad Dodik.

- Sačekaćemo izjašnjavanje gradskih i opštinskih odbora DNS-a, ko ostaje s nama radićemo zajedno u punom kapacitetu. Već sutra ćemo razriješiti kadrove DNS-a koji prave problem – rekao je Dodik.

Dodik je rekao da je odluka vrha DNS-a nepotrebna i ishitrena, ali da mu je drago da ostale partije ostaju jedinstvene u koaliciji.

alt

– Razgovaraćemo sa predstavnicima bezbjednosnih agencija, ako bude saznanja o korupciji, bićemo jednako oštri prema svima, makar bili i iz SNSD-a – rekao je Dodik.

On je odgovarajući na pitanja novinara rekao da nije dijelio i cijepao DNS, inače ne bi bili u koaliciji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...