HOROR NA SOKOCU: Spriječen pokušaj ubistva, policija evakuirala stanovništvo i demontirala bombu…

Pripadnici PU Istočno Sarajevo, u saradnji s ostalim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske, preduzimaju sve mjere i radnje radi rasvjetljavanja i pronalaska izvršioca krivičnog djela ubistvo u pokušaju, a sve pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

  • Hronika

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Policijskoj stanici Sokolac u subotu je prijavljeno da je u mjestu Podromanija, opština Sokolac, postavljena eksplozivna naprava na Ford Galaxy, koji koristi S. K. sa Sokoca.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, policijski službenici osigurali su mjesto događaja i evakuisali stanovnike na navedenoj lokaciji, do obavljanja uviđaja, nakon čega je eksplozivna naprava demontirana s navedenog vozila, a zatim i razozoružana.

Pripadnici PU Istočno Sarajevo, u saradnji s ostalim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske, preduzimaju sve mjere i radnje radi rasvjetljavanja i pronalaska izvršioca krivičnog djela ubistvo u pokušaju, a sve pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...