DODIK DOŠAO U BIJELJINU KAKO BI "POBIJEDIO BN": Njegovu izjavu ismijavale čak i NAJODANIJE PRISTALICE (VIDEO)

"Hoćemo stabilnu vlast da nas ne može destabilizovati BN", rekao je Dodik.

  • Politika

  • 19. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 1

- Dolazim da pobijedim ovdje, pobijediće naš kandidat za gradonačelnika i naša lista, kazao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Rekao je da mu je cilj da ima stabilnu vlast u Bijeljini.

"Hoćemo stabilnu vlast da nas ne može destabilizovati BN", rekao je Dodik i završio obraćanje medijima.

Na ovu Dodikovu konstataciju uslijedio je smijeh, njegovih pristalica, bolje reći ulizica, koji ni sami ne znaju čemu se smiju?!

Takodje, ni brojne novinarske ekipe koje su došle da uzmu izjavu od Dodika nisu imali ni jedno novinarsko pitanje, tako da se ne zna koja je uopšte bila logika njihovog dolaska?!

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine je bivši visoki funkcioner SDS Mićo Mićić, koji je u tom gradu izgubio rejting zbog "izdajničke" politike, koju je vodio prema svojoj bivšoj stranci i biračima. Toga je svjestan i Dodik, po čijoj naredbi je i pojačan angažman ljudi iz vlasti u  cilju, kako je Dodik sam rekao "napadanja" na Semberiju.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...