OVO VAM JE SIGURNO PROMAKLO: Vulin radi sve što Vučić ne smije, pogledajte kakvu je masku nosio na licu, OVOGA SE NI DODIK NIJE DOSJETIO… (VIDEO)

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, koji je s načelnikom Uprave za vojno zdravstvo, generalmajorom Uglješom Jovičićem obišao bolnicu, rekao je da je Vojska Srbije još jednom na raspolaganju svim svojim građanima.

  • Mini market

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 3

"Ispunjavajući naloge koje smo dobili od Kriznog štaba, kao i naloge koje smo dobili od vrhovnog komandanta VS Aleksandra Vučića, Vojska Srbije, prateći razvoj epidemiološke situacije, još jednom je pripremila Arenu za prihvat pacijenata. Mi smo spremni da to uradimo odmah, čim medicinske vlasti to zatraže", rekao je Vulin.

Tu su, kaže, isti oni ljudi koji su izdržali i pobijedili prva dva talasa.

"Oni su spremni, obučeni, potpuno snabdeveni svim potrepštinama, a sve što je neophodno, ovde je na raspolaganju lekarima i tehničarima", poručio je Vulin.

Znajući za šta je sve Vulin spreman, rijetko da neki njegov potez može bilo koga iznenaditi.

No, čini se da je ovoga puta ipak uspio.

Mnogima je promaklo da se Aleksandar Vulin pojavio u vojnoj uniformi, a na licu je imao zaštitnu masku na kojoj je ćirilicom ispisano „Srbija i Srpska“.

Priznat ćete, ovoga se ni Dodik ne bi dosjetio…

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...