HOROR U REPUBLICI SRPSKOJ: Muškarac se ubio zbog iznude, uhapšena žena iz Bijeljine...

Bijeljinska policija uhapsila je M. M. (26) iz ovog grada zbog sumnje da je počinila iznudu koja je dovela do smrti jedne osobe.

  • Hronika

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Bijeljina, sumnja se da je M. M. od augusta do oktobra 2020. godine, u namjeri da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom, predstavljajući se putem lažnog Instagram profila pod imenom B. K. iz Tuzle, prinudila muškarca M. N. (23) da joj u više navrata preda novac u iznosu od 500 KM i drugim apoenima u ukupnom iznosu od oko 10.000 KM.

"Nadalje, kao posljedica tih ozbiljno upućenih prijetnji, nastupila je smrt lica M. N. – samoubistvo vješanjem", ističe se u saopštenju Policijske uprave Bijeljina.

U toku je kriminalistička obrada nad M. M. radi utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza, nakon čega slijedi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o počinjenom krivičnom djelu iznuda iz člana 232. Krivičnog zakona Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...