"OPET SE DROGIRA": Slavna pjevačica šokirala golišavim plesom, svi su zabrinuti da se nije vratila porocima…

I dok su neki obožavatelji komentirali kako im je drago vidjeti Britney dobro raspoloženu, bilo je i onih koji su posumnjali da je pod utjecajem opijata. 

  • Show

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Pjevačica Britney Spears (38) objavila je na svom Instagram profilu video koji je iznenadio njezine pratioce. U videu je plesala u minijaturnom topu, gaćicama i štiklama. Izvijala se i radila neke neobične pokrete.

Dok je plesala, nije skidala pogled s objektiva kamere. Svima onima koji je prate poručila je da nije mogla pronaći gumicu za kosu, ali je uspjela otplesati i bez nje. 

- Nikad ne plešem s kosom u punđi. Nisam imala gumicu pa sam izvela magiju bez nje. Gledajte, držala se - napisala je. Plesala je na Madonninu pjesmu "Justify My Love".

alt

Foto: Instagram

I dok su neki obožavaoci komentirali kako im je drago vidjeti Britney dobro raspoloženu, bilo je i onih koji su posumnjali da je pod utjecajem opijata. 

- Pa, ona je drogirana. Pozovite policiju - komentirala je jedna pratiteljica, a druga se složila pa nadodala:

- Britney, neugodno nam je zbog tebe. Ovo nam nije trebalo, ali ni tebi. 

alt

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...