WHATSAPP NAJAVLJUJE: Novosti stižu na web-izdanje; Evo o čemu se radi...

Glasovni i videopozivi u web-izdanju WhatsAppa trebali bi funkcionirati slično kao i na pametnim telefonima.

  • HiTec

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Web-izdanje aplikacije WhatsApp uskoro bi trebalo dobiti podršku za glasovne i videopozive. Novosti su zasad u beta fazi testiranja, ali bi trebale postati dostupne uskoro.

Glasovni i videopozivi u web-izdanju WhatsAppa trebali bi funkcionirati slično kao i na pametnim telefonima. Razlika će biti u tome što prozor sa pozivom neće zauzimati cijeli ekran, već će se pojaviti u skočnom prozoru, s opcijom prihvatanja ili odbijanja poziva, piše Popular Mechanics. Kad pozivate nekoga, pojavit će se, također, mali skočni prozor sa statusom poziva, a vi ćete se moći nastaviti baviti nečim drugim dok čekate da se osoba koju zovete javi.

Podržani će, također, biti i grupni glasovni te videopozivi. Nova karakteristika bi trebala postati dostupnom tokom narednih nekoliko sedmica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...