O OVOJ LJEPOTICI IZ SARAJEVA PRIČAJU SVI U REGIJI: Njen odgovor na pitanje TV reportera oduševio je sve (VIDEO)

Pitanje je glasilo koja je najbeskorisnija aplikacija na vašem telefonu, a djevojka koju je među brojnim prolaznicima zaustavio reporter Imperia TV-a, uz smijeh je odgovorila: "To je mobilno bankarstvo."

  • Društvo

  • 21. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Televizijska ekipa zaustavila je djevojku na ulici da joj postavi pitanje koja je najnebitnija aplikacija na njezinom mobitelu. Bez puno razmišljanja je odgovorila da je to - mobilno bankarstvo.

Djevojku iz BiH je jedna televizijska ekipa zaustavila na ulici u sklopu anketiranja da joj postavi kratko pitanje - Koja je najnebitnija aplikacija na njezinom mobitelu. 

Bez puno razmišljanja, djevojka je izjavila kako je to upravo - mobilno bankarstvo. 

- A zašto? - pita ju reporter. 

- Zato što nemam para - izjavila je kroz smijeh.

Kratki video njezinog odgovora brzo se počeo širiti na društvenim mrežama, a djevojka je pobrala brojne pozitivne komentare zbog svog odgovora. 

- Barem je iskrena! 

- Kako joj mozak brzo radi! 

O

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...