„MORAŠ SHVATITI OVOG MIGRANTA IZ GUSINJA, PUN JE KOMPLEKSA NIŽE VRIJEDNOSTI, EM JE NASTAVNIK LIKOVNOG , EM JE…“: Mektić se „pohvalio“ novom Radončićevom tužbom, pljušte komentari…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 5

Tako se Mektić jučer na Twitteru „pohvalio“ da je dobio nove sudske tužbe od lidera SBB-a Fahrudina Radončića te je objavio faksimil iste.

„Ministre, moraš shvatiti ovog migranta iz Gusinja u C. G., pun je kompleksa niže vrijednosti. Em je nastavnik likovnog, em ne zna da priča, nivo pijačnog prodavca, i ono najgore, strahovito ga handri njegova visina, ima visinu jednog četrnaestogodišnjaka. Dragi ministre, razumi ga“, stoji u jednom komentaru na Twitteru.

No, ni tu nije bio kraj reakcijama...

(SB)

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...