"NIŠTA NISAM ODBILA...": Slavna Nicole Kidman progovorila o snimanju vrućih scena seksa...

Umjetničke ljubavne scene Kidman je snimala i u novoj HBO-ovoj seriji "The Undoing", u kojoj tokom noći sretan bračni par glumi s Hughom Grantom.

  • Show

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

U karijeri koja traje već više decenija, glumica Nicole Kidman utjelovila je različite likove, a neke od njezinih uloga zahtijevale su scene golotinje i seksa.

Najizraženije je to bilo u erotskom trileru Stanleyja Kubricka "Oči širom zatvorene", u kojem se Kidman pojavljuje potpuno gola i s tadašnjim suprugom Tomom Cruiseom glumi više scena seksa.

Nicole je u intervjuu za "New York Times", upitana o golotinji na ekranu, a prije nego što je otvoreno progovorila o svojoj ulozi u filmu "Oči širom zatvorene", pohvalila seriju "Normal People" zbog umjetničkog prikazivanja seksa.

"Rekao mi je: 'Željet ću punu frontalnu golotinju', a ja sam rekla: 'Ah, ne znam'', prisjeća se iskustva s rediteljem Kubrickom, s kojim se, ipak, uspjela dogovoriti, a sporazum su stavili i u ugovor.

Kako bi se osjećala zaštićenom, Kubrick je Kidman pokazao sve scene s golotinjom prije nego što ih je stavio u film, jer je htjela biti sigurna da neće samo stajati gola i da joj se svi smiju.

"Nijednu scenu nisam odbila", kaže Kidman i dodaje kako se osjećala sigurnom te da je mogla samouvjereno istraživati sve aspekte uloge bez ugrožavanja pripovijedanja.

"Za ženu je to fantastična pozicija kad ti kažu jednom da si uredu s tim, sjajno, to je to'', objašnjava Kidman.

Umjetničke ljubavne scene Kidman je snimala i u novoj HBO-ovoj seriji "The Undoing", u kojoj glumi sretan bračni par s Hughom Grantom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...