OGLASIO SE MUP TK NAKON ŠTO JE MIGRANT BRUTALNO UDARIO STARIJU ŽENU: Evo kakva ga kazna očekuje… (VIDEO)

Migrant se prije napada na stariju ženu posvađao s radnikom prodavnice, a potom je prišao ženi koja je sjedila ispred trgovine i udario je pesnicom u glavu.

  • Hronika

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 5

Migrant koji je jučer u tuzlanskom naselju Sjenjak udario stariju ženu dok je prodavala povrće, dobio je prekršajni nalog, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Migrant se prije napada na stariju ženu posvađao s radnikom prodavnice, a potom je prišao ženi koja je sjedila ispred trgovine i udario je pesnicom u glavu, piše "Oslobođenje".

- Pored prekšajnog naloga, obaviještena je i Služba za poslove sa strancima, koja će preduzeti mjere iz svoje nadležnosti - kazala je Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

O ovom incidentu obaviještena je Policijska stanica Istok, a policijski službenici su priveli migranta, dok je žena prevezena u UKC Tuzla.

Kako se navodi, i migrant je imao povrede, koje je zadobio u drugoj tuči, pa je i on završio u UKC-u Tuzla.

Ovaj incident snimio je jedan od prolaznika.

Video: Tuzlanski.ba

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...