NAKON VELIKE POBJEDE ROME, ITALIJANI HVALE DIJAMANTA: "Gorostas Džeko je uzeo za ruku djevojčicu..."

Roma je nakon prvog poluvremena gubila sa 1:0 u Bernu, a onda je Paulo Fonseca na teren morao poslati Džeku, Mkhitaryana i Veretouta, a samo deset minuta kasnije na semaforu je bilo 1:1.

  • Sport

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Edin Džeko je asistirao za Brunu Peresa, koji je pogodio mrežu domaćeg tima. Nekoliko minuta kasnije, Roma je preokrenula na 1:2, a ovaj put gol za goste zabio je Kumbulla.

Portal Laroma24.it dodijelio je ocjene igračima Rome za večerašnje nastupe. Za igrača utakmice proglasili su Edina Džeku, koji je na terenu proveo svega pola sata.

No, Džekin ulazak bio je prevaga u ovoj utakmici, što se jasno vidjelo na terenu. Novinar ovog portala Mirko Bussi je to sve opisao na svoj način.

"Gorostas Džeko je uzeo za ruku djevojčicu Romu i pomogao joj da prijeđe ulicu", piše u opisu ocjene koju je dobio bh. napadač, a ona je 6,5.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...