O OVOME BRUJI AMERIKA; Snimljen bizaran trenutak između Melanije i Donalda Trumpa nakon debate: "Je li ona dobro?" (VIDEO)

Kamere su ponovno zabilježile neobičan trenutak između Melanije i Donalda Trumpa nakon finalne predsjedničke debate.

  • Svijet

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Melania i Donald držali su se za ruke i mahali sa pozornice, ali kad su odlazili, korisnici društvenih mreža uočili su da je Melania istrgnula svoju ruku iz Trumpove. Pogledajte taj trenutak.

"Melania je opet istrgnula ruku", "Ona je povukla ruku, a on ju je gurnuo", "Pa, on ovdje djeluje nasilno", "Po tome kako se nije ni osvrnula na njegovo guranje vidi se da je navikla na takvo ponašanje od njega", "Melania, jesi li dobro?", pisali su tviteraši nakon što je osvanuo snimak.

 

Inače, Melania je upravo na dan finalne debate prvi put viđena u javnosti nakon što je preboljela Covid-19.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...