BATKO VRAĆEN U ZATVOR: Advokat otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje

Almiru Čehajiću Baku, prema riječima njegovog advokata Omara Mehmedbašića, zbog stresa se povisio nivo šećera u krvi i osjeća se veoma loše.

  • Hronika

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Almir Čehajić Batko sinoć je u 3 sata vraćen u Centralni zatvor u Sarajevu iz Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš". Njemu se, prema riječima njegovog advokata Omara Mehmedbašića, zbog stresa povisio nivo šećera u krvi. 

- Šta da vam kažem, sigurno nije dobro. U tri sata je vraćen u Centralni zatvor - kazao je Mehmedbašić za Radiosarajevo i dodao:

- Izgledao je jako loše.

Podsjetimo, Kantonalni sud u Sarajevu je, na prijedlog Tužilaštva Kantona Sarajevo, odredio jednomjesečni pritvor Almiru Čehajiću Batku zbog opasnosti da bi osumnjičeni, boraveći na slobodi, mogao ponoviti krivično djelo.

Čehajić se sumnjiči za krivična djela zloupotreba položaja i ovlaštenja i pranje novca u vezi sa prikupljanjem novca kojima je svrha trebala biti liječenje bolesnika i transplantacija organa osobama iz BiH u bolnicama izvan naše zemlje, koje su nudile takve usluge. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...